Yaşam

Melek Mosso sahnede özür diledi: En sert düzenlemeleri Cumhurbaşkanımız yapacak

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen 57. Uluslararası Tekirdağ Kiraz Festivali’nde sahne alan Müzisyen Melek Mosso, PowerTürk müzik ödüllerinde sahneden attığı tweetler ve söylediği sözler için özür diledi.

Sahne aldığı festivalde seyircilere seslenen Mosso, “Size veda etmek istiyorum” diyerek, “Buradaki sevincimden kırılan, üzülen, yüreği yanan bir tek kardeşim bile varsa, Ondan özür dilemek istiyorum ve içtenlikle özür dilerim.”

‘KONUŞMALARIM BAŞKA YERLERE ALINDI’

Tekirdağ’da sahne aldığı festivalde ilk müziğini seslendirdikten sonra konuya tekrar değinen Mosso, şunları söyledi:

“Hemen bir konudan bahsetmek ve sizlerle güzel bir şekilde vedalaşmak istiyorum. Son bir haftadır gereksiz yere gündemi meşgul ettiğimin gayet farkındayım ve bunun için çok üzgünüm. Öncelikle şunu söylemek istiyorum. Bilin ki bizler asla bölünmeyen, kim ne derse desin birbirine düşman olmayan bir millet değiliz, kim ne yaparsa yapsın, asla böyle bir millet olmayacağız, birbirimizi çok sevmeye devam edeceğiz.

Kuzeni bir hanım tarafından öldürülen bir kız olarak bir şeyler söylemek istedim. Kadın cinayetlerine ve kadın tacizlerine karşı ses çıkarmak istedim. Başka yerlere çekildiğini anlıyorum. Öbür türlü anlaşıldı ama bu acıların siyaset üstü acılar olduğuna da inandığımı belirtmek isterim.”

‘EN ZOR DÜZENLEMELERİ BAŞKANIMIZ YAPAR’

Bu konuda bundan sonra en sert uygulamaları, en sert düzenlemeleri Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan’ın yapacağına inanıyorum. Böyle bir zamanda insanların hiç bir zaman tedirgin olmayacakları bir şekilde bizleri tek yürek olarak, yer vermeden buluşturan, özrümü kabul edip hiç düşünmeden kalbine basan Sayın Önderimize teşekkür ediyorum. Bu size ya da bana belediye bayramı için gönülden acı çekse de.

Buradaki amacını aşan şakamdan kırılan, üzülen, kalbi kırılan tek bir kardeşim bile varsa, ondan çok özür dilerim ve tüm samimiyetimle özür dilerim. Çünkü böyle şeylerle ayrılmayacağız, böyle şeylerle karşı karşıya kalmayacağız. Türk milleti olarak birbirini seven, dostluklara güvenen, kardeşlik içinde yaşayan, barış içinde yaşayan mükemmel bir millet olmaya devam edeceğiz. Bu yüzden hepinizi çok seviyorum, geldiğiniz için çok teşekkür ederim. Bu keyifli şenliği hiçbir şeye gölge düşürmeden mükemmel bir şekilde yaşattığı için liderimize de teşekkür ediyorum.”

Ne oldu?

PowerTürk Müzik Ödülleri töreninde aldığı ödülü “Yargılanan, itilen, katledilen tüm kadınlara” takdim eden Mosso, “Sesimiz asla kısılmayacak, kimse beni susturamayacak. Konuşmaya devam edin. müzik yapmak ve söylemek.” Mosso’nun sözleri sosyal medyada iktidara yakın kişiler tarafından hedef alınırken, şarkıcının “seçim kombinasyonu” notuyla paylaştığı fotoğrafı da kullanıldı.

Tepkilerin ardından AKP’li Süleymanpaşa Belediyesi’nin düzenlediği 57. Uluslararası Tekirdağ Kiraz Festivali’nde vereceği konserin iptal edildiği iddia edildi. (HABER MERKEZİ)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Eryaman Evden Eve Nakliyat
Başa dön tuşu