Haber

“Mansur Yavaş, Akşener’i becerdi” dedi! İYİ Parti’den Tanju Özcan’ın bomba iddiasına yalanlama

CHP’den kesin ihraç talebiyle disipline sevk edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju ÖzcanİYİ’lerin lideri dün katıldığı canlı yayında Meral Akşener‘ile ilgili oy 6’lı Set Masasından kalkıp tekrar oturmak üzerine çok konuşulacak bir tez ortaya koymuştu. Özcan, “Meral Hanım’ın orada yediği siyasi bir çıkar var. Bunu biliyorum. Meral Hanım, Mansur’un beyin oyununa geldi. Yavaş yavaş adaylık teklifini kabul etti, sonra vazgeçti” dedi. Konuyla ilgili sosyal medyadan açıklama yapan DÜZGÜN Parti Sözcüsü Kürşad Severli, Özcan’ın iddiasını yalanladı.

Özcan konu hakkında şunları söyledi:

“Dün kamuoyuna duyurulduğu üzere Bolu Belediye Başkanı Sayın Tanju Özcan, bir TV yayınında Başkanımız Sayın Meral Akşener ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mansur Yavaş hakkında gerçek dışı iddia ve açıklamalarda bulunmuştur. katıldığı yalan.

“ADAYLIK ÇAĞRISI VE YARDIM TEKLİFİ HARİÇ TÜM İDDİALAR”

Başından beri Cumhurbaşkanımız Sayın Meral Akşener’in Cumhurbaşkanlığı adaylığına ilişkin tutum ve değerlendirmelerinin, milletimizin nezdinde tüm şeffaflığıyla ortaya konulduğunun ve kamuoyunun sesi olunduğunun altını çizmek isteriz. onun ulusu.

Bu amaçla, Sayın Genel Liderimizin 3 Mart 2023 tarihinde hem Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mansur Yavaş’a hem de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu’na Cumhurbaşkanlığı adaylığı ve ardından yürürlüğe girmesi/yetkilendirilmesi için yaptığı tarihi çağrı, 6 Mart 2023 tarihinde Başkan Yardımcısı. Yan taraftaki teklifler dışında ileri sürülen tüm argümanlar temelsizdir. Aziz milletimize saygılarımızla!”

TANJU ÖZCAN NE DEDİ?

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, dün akşam katıldığı TV100 canlı yayınında, “Meral hanımın orada yediği siyasi bir kazık var. Bunu biliyorum. Meral hanım Mansur beyin oyununa geldi. Sizce Meral gibi tecrübeli siyasetçi olur mu?” Mansur Yavaş, adaylık teklifini kabul etmeden önce masadan çıkıp, Meral Akşener’in de çıkıp, “Masadan kalkıyorum, tek başıma yürüyeceğim. Olayın özü bu. Ardından Mansur Yavaşti Bey en geç sizlerleyiz diye tweet attı. Hayatım boyunca doğruları söylediğim için kısa vadede üzülürüm, uzun vadede kazanırım.”

balya-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Eryaman Evden Eve Nakliyat
Başa dön tuşu